Тамақтандырудың сапалық мониторингі » №35ОРТА МЕКТЕП
Қабылдау бөлімі :
+7(727525) 54-38
Есепші бөлімі:
+7(727525) 54-38
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Тамақтандырудың сапалық мониторингі
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама
09
сентябрь
2020
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
1.Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талапЭпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс.2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және суық су келтірілген раковиналар, қол жууға және кептіруге арналған құралдар орнатылады. 3. Жинау мүкаммалына қойылатын талаптар Жинау мүкәммалы (легендер, шелектер, щеткалар, шүберектер) таңбалануы және жеке (арнайы)